среда, 19 августа 2015 г.

В МАРІУПОЛІ ВІДКРИТО МІЖНАРОДНИЙ ЛОГІСТИЧНИЙ ЦЕНТР «ВОЛОНТЕРСЬКИЙ ШЛЯХ ПІДТРИМКИ»

Краще Ростислава Демчука не напишешь, тому просто цитую:

"Сьогодні до Маріуполя - форпосту опору російському агресору - прикута увага нелише України, але і цілого світу. Відтак низка волонтерських організайцій Ураїни та країн Європейського Союзу започаткували централізовану доставку гуманітарної допомоги для захисників Приазов'я та біженців у Маріуполі. Цими днями до Маріуполя було доставлено 60 тон гуманітарного вантажу з Нідерландів та міст України.


Організацію цього корисного та важливого почину взяли на себе благодійні фонди «Підтримка і турбота» - місто Київ, «Ukraine тоday» - Нідерланди, Всукраїнський жіночий рух «За вільну Україну», Рада волонтерів Дарницького району міста Києва. ГО «Дарницька громадська варта». Розміщення та складування вантажу забезпечили маріупольські волонтери з організації «Новий Маріуполь».



- Проект цікавий тим, що постачання гуманітарних вантажів від українських та закордонних волонтерів не буде роздріблений та хаотично розподілятись серед захисників України на Донбасі, як це часто-густо бувало дотепер. Хочеться, щоб вантажі систематизовано доставлялись в один центр, з якого зможуть скористати усі збройні формування, які мають потребу в амуніції, медикаментах, харчах та матеріалах для упорядкування бліндажів та інших захисних споруд, - сказала під час відкриття Центру лідерка Жіночого руху «За вільну Україну» Раїса Шматко.

- В Центрі не буде пріоритетів щодо розподілу вантажів. Одержувачами допомоги будуть як добровольчі збройні підрозділи, так і бійці регулярних збройних сил України, - заявила представниця маріупольських волонтерів Марія Подибайло.

- Гуманітарний вантаж з Нідерландів до Маріуполя — це «перша ластівка» комплексної гуманітарної допомоги захисникам Донбасу в проекті «Європейсько-Українська платформа»,- зауважив його представник Ростислав Демчук.

Відразу після церемонії відкриття Міжнародного центру логістичної підтримки в Маріуполі бійці полку «Азов», добробатів «Донбас», «Укроп» та прикордонники взялись до роботи. Відвантаженим зі складу вантежем вони залишились задоволені, за що подякували авторам проекту."

Почну таки звіт про поїздку. Отак ми збирали та пакували фури.










Нарешті настав день виїзду. Було дуже спекотно, але все нічого, навіть догрузили ще шоколаду та медикаментів.
 а оце я з Ростиславом Демчуком, доречи  він репортер Европарламенту , отакої!А взагалі то дуже весела та мудра людина, спілкування з ним є великим задоволенням.

























 Фотосесія біля стели Донецької області.





Прийхали ми до Маріуполю та насамперед завітали до наших друзів волонерів з "Новий Маріуполь", 







Поселили нас у дуже милому готелі та покормили обідом. 


 Завітав до нас маріуполець, поет Майдану Федір Шишман. Дуже приємно було.
















Після гарного обіду поїхали до складу, остання перевірка та відкриття. Було дуже багато журналістів, теле-радіо каналів, представників мас-медіа.














































Не дивлячтсь на втому після дороги та відкриття складу, ми провели дуже гарний концерт.
















































Наступного ранку ми поїхали до бази батальону Донбасс де нас покормили обідом, ми покупалися у морі....більш 10 років на морі не була..так було гарно... Потім дали хлопцям концерт та поїхали додому.На концерт завітали ще й бойці Правого сектора.





























 От такі краєвиди...чайки, море, міни та протитанкові їжаки





















Дорога додому... скільки разів я вже зустрічаю світанок в дорозі...

 По дорозі зустріли хлопців, які їхали додому у Київ та в них сталася аварія, щось там полетіло...Ми їх взяли на буксир та довезли до СТО у Києві









Комментариев нет:

Отправить комментарий