вторник, 8 декабря 2015 г.

Як ми провели День волонтера та День ЗСУ)))

Як ми провели День волонтера та День ЗСУ? Спочатку ми добре приготувалися і допомагали нам усім світом! Завдячуючи небайдужим друзям ми загрузили повну машину вселяких дарунків))) Ще й друзів артистів по дорозі "ловили" та з собою звали. Так й назбиралася повна машинка, такий собі возик "Бременських музикантів")))











































 Харківська область зустріла нас снігом, який біля Артемівська вже практично розтанув




Приїхали і насамперед відвезли все хлопцям, в школу інтернат і кімнату школяра) Геннадій Майстер твої подарунки, як і всіх потрапили за призначенням. Хлопчаки залишилися задоволені і щасливі. Natasha Stepanova борщики і сухофрукти, новорічні "ялинки" все на передок пішло)) Раїса Шматко, отрути від гризунів користувалися особливим попитом)) Альона Геращенко посилки передали в руки! Лена Малиновська - чоловік здоровий і несе відважно службу, посилочка на місці. Дівчатка з "Материнського оберіга" Велике дякую від щасливих хлопців!Спасибі Оксана Микульська за постійну турботу про хлопців: Кухарська сотня столиці - Сух.борщі, енерг. батони, супи, каші та ялинки - все від них! Кремчик, вологі серветки, носочки і перчаточкі, бафи і т.д. - Кращі подаруночки




























 Оце таку підставку для крапельниць хлопці зробили для медпункту






Потім нас дуже тепло приймали в ЧасовЯровском Будинку культури, де ми давали концерт святковий. Разом з нами виступали самодіяльні ансамблі, дітки і дорослі! Нас спочатку нагодували, до речі, дуже смачно. Дякуємо!

































































Наступного дня ми давали святковий концерт в Артемівську! Круто! Спасибі Alla Martynyuk за те, що змогла приїхати і прикрасити наш святковий концерт! Хлопці! Всі були молодці! Все було круто і здорово !!! Спасибі величезне, що допомогли мені здійснити все, що було задумано! Без вас всіх нічого б не вийшло!






















































 Це нам принесли кошеня, щоб ми його доставили до Києву))

Ну і про маленьку Синильга))) Кошеня наляканий був, боявся швидкості, але доставлений!))



Ще! Про щастя! Я таки потрапила в гості до Жученко Сергію в його кафе "Полтавські галушки"! Чесно, приїхала просто пофотографувати і познайомитися, а мене з командою тут же за стіл посадили! Борщ, галушки, узвар і солоденьке, !!!! А яке було сало !!!! МММММ - ммм смакота !!! Знаходяться вони по трасі Київ-Харків 202 км, с. Вільшанка . Зустріла знайомих волонтерів, бійців! Отримала масу задоволення! Ну і крім усього іншого ... давайте подумаємо разом - людина робить просто дивна річ, - як йому ми зможемо допомогти. Адже це зовсім не просто годувати безкоштовно таку кількість людей! Може акцію проведемо якусь? Пропоную, - хто їде тим шляхом, нехай , щось підаозе та може заплатить хоч 30 гривнів за обід солдата!










Єще відео , але все треба довести до ладу!


Комментариев нет:

Отправить комментарий