вторник, 16 февраля 2016 г.

Час дарувати кохання!

Велика подяка усім, хто допоміг зробити це свято у Дарницькому р-ні міста Києва!!! Ми це зробили!


Ось, що про нас написали!

"14 лютого 2016 року о 15:00 за ініціативи голови Дарницької райдержадміністрації Геннадія Сінцова за підтримки громадської організації «Братерство учасників бойовий дій України» в приміщенні актової зали (вул. Кошиця, 11) до відзначення 27-ій річниці виведення радянських військ з Афганістану відбулось нагородження воїні-афганців відзнакою Президента України – пам’ятною медаллю «25 років виведення військ з Афганістану». З привітальними словами до всіх присутніх звернулись почесні гості: голова Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції Дерев’янко Артур Валентинович, заступник голови Дарницької РДА – Захарченко Петро Петрович, голова правління громадської спілки «Крила 8 сотні» Міхнюк Ірина Володимирівна. Зазначений захід був спрямований на підтримку ветеранів, інвалідів війни, учасників АТО, їх реабілітацію та адаптацію до мирного життя, повернення до соціуму.
По закінченню дійства відбувся соціально-культурний захід «Час дарувати кохання», який підготували волонтери району та члени громадських організацій «Територія захисту» і «Всеукраїнський жіночий рух «За вільну Україну» до Дня всіх закоханих. На концерті виступили талановиті митців пісні і танцю, які подарували присутнім чудовий настрій, безліч посмішок ветеранам – учасника бойових дій."
А тепер від себе дуже хочу подякувати моїх дівчаток Ірину , Ярославу, Оленку, Світлану за допомогу у організації буфету для ветеранів)))Було все чудово!



 Окрема подяка моїм дорогим найкращим ведучим - Аліку Старшому та Ольгі Гуркіной! Вони завжди підтримують наши заходи!!!
 Хочу висловити подяку Юлі Земляній та її агенству "Дивосвято" за надану поміч с звукоапаратурою!


 Натаніка - неперевершений заряд позитиву, яскравий виступ! Дякую щиро!








 Наша квіточка, Алла Мартинюк! Дякую тобі, що ти разом з нами й на благодійних концертах, й в АТО! Твої пісні подарували нам, як завжди чудові хвилини!





 Дорогий мій друже, Ігорь Ільніцький! Ти найромантичніший бард! А твоя неперевершена гра на гітарі ... Дякую тобі, друже!

Павел Вертицький, дякую тобі за те, що завжди підтримуєшь, завжди готовий подарувати хвилини радості від твого виступу!
 Ще познайомилась з чудовим двійником голосовим Софії Ротару! Макс Юрковець - неперевершений виступ! Дякую!!!
Дуже дякую Дєнісу Дунаєву за його чудовий заворожуючий спів!









 Приголомшивий виступ Дитячого Театру бардів !  рада за нашу країну, вона залишається у вірних руках, це справжні патріоти!



 Дуже рада знайомству , вже не тільки на Фєйсбуці, с чудовою співачкою, авторкою багатьох пісень, просто енегріною жінкою ! Анжела Ярмолюк, ти своєю невгамовною енергією просто заразила весь зал! Дякую тобі!






 Маша Ткаченко, ти завжди прикрашаєшь своїм виступом наши свята! Дякую тобі, моя гарна! Неперевершений заряд ніжності та свята!

 Нарешті , хочу висловити велику подяку чаріному голосу нашої українськрх естради! Жанна Боднарук! Твій  яскравий голос, чудодійна енергетика наповнила наши серця відчуттям, що все буде добре! Дякую тобі за виступ та за знайомство!









 Велика подяка за чудові світлини нашому фотографу - Віте Ченковой! Світла добра людина! Уклін тобі!


 Без наших Миколи та його сина святковий настрій був би не завершеним, серця літаючи та світло - це все їх робота! Вони створили саме головне, - відчуття свята можна побачити на обличчях! Дякуємо вам!!!




Дуже була рада бачити усіх моїх рідненьких)) Це Андрій Сєдой))) Нажаль не вийшло усім приділити увагу...




Комментариев нет:

Отправить комментарий