суббота, 17 января 2015 г.

Є ще справжні добродії!

Нарешті знайшла час написати від себе велику подяку тут у своєму блозі!
Ось такого красеня нам передав ІНАП , в особі Анатолія Францовича Петровськіі!Низький уклін від нас волонтерів за такий щирий подарунок!!! А зробили нам такий дарунок з рекомендації "Фросі Бурлакової". Знайомтесь - Tatra-815 V12 6x6 15 січня ми з ним познайомилися! Величезна махина простояла в ангарі кілька років покрилася пилом і велично дивилася на нас з верху в низ ....!, Взагалі, у нас є досить багато планів щодо цього монстра, подивимося що і як з них можна буде реалізувати на його базі! Для початку будемо радитися з нашими гуру бронеавтомобілів, і визначимося в яку частину (батальйон) він поїде, Але про це в моїх подальших звітах!










Цього ж дня ми отримали ще одну машинку! Низький уклін моєму старому знайомому Ігорю Дмитровичу! В нього син воює в АТО й він вирішив віддати ось такого красунчика)Сьогодні його вже забрали на СТО.  Barkas - так, він критічно поступається Татра в розмірах, але не так ненажерливий і двигун у нього VW 1.6 D незважаючи на свої роки та вид баркасик досить таки живий. Подивимося, що можна буде з нього зробити й кому він буде потрібніший на фронті, поки напрошується тільки варіант медичного авто!






Також дуже  хочеться передати слова подяки Олегу Браславському, Alex Tatkalo та іншим волонтерам, які з такою радістю взялися опікуватися цими машинками. Вони вже не одну машинку зробили для потреб АТО.
Тепер треба шукати на все це переобладнання та ремонт гроші! Тому прошу допомоги у не байдужих. Номер картки все той же, але дуже прошу позначати, якось на що ви перераховуєте - на закупівлю тканини для маскувальних халатів, чи для ремонту авто! 4149 6258 0606 2814 ПриватБанк ( грн)
 Безсонова Ярослава

Комментариев нет:

Отправить комментарий